Garmin castiga un nou premiu national pentru siguranta navigatiei

Garmin castiga un nou premiu national pentru siguranta navigatiei

Fundația Sea Tow onorează angajamentul remarcabil al Garmin față de siguranta navigatiei prin produse inovatoare și eforturile de promovare

OLATHE, Kan./15 octombrie 2024/PR Newswire – Garmin (NYSE: GRMN), cel mai inovator și recunoscut producător de electronice marine din lume, a fost distins cu Premiul Național pentru Siguranta Navigatiei 2024 (National Boating Safety) de la Fundația Sea Tow pentru al patrulea an consecutiv. Premiul, prezentat pe 2 octombrie 2024, în cooperare cu Consiliul Consultativ pentru Siguranța Națională, evidențiază companiile cu scop lucrativ din industria nauticii de agrement care promovează navigarea sigură și responsabilă.

Garmin a primit distincții de top la categoria producători de dotari și echipamente pentru că a ajutat la educarea clienților și a publicului despre importanța de a avea instrumentele, echipamentele și cunoștințele potrivite pentru a rămâne în siguranță pe apă, împreună cu Săptămâna Națională a Navigatie în Siguranță 2024 (National Safe Boating Week).

Alături de postările sociale, Garmin a contribuit la influențarea practicilor de navigare în siguranță prin postări informative pe blog, oferind sfaturi utile pentru a rămâne vigilent la bord și evidențiind povești despre modul în care produsele marine Garmin protejează navigatorii în fiecare zi. Compania a găzduit, de asemenea, un webinar special marin, care a inclus demonstrații despre cum să utilizați electronicele Garmin, a subliniat importanța actualizării hărților și multe altele.

“Suntem onorați să primim pentru al patrulea an consecutiv un premiu național pentru siguranța industriei nautice. Acest premiu este o dovadă a angajamentului Garmin de a crea produse care sprijina practicile sigure și responsabile de navigare cu barca pentru clienții noștri. Vom continua să oferim produse și resurse pentru a promova o comunitate mai puternică și mai inteligentă de navigatori, pescari și marinari deopotrivă și mulțumim Fundației Sea Tow pentru această recunoaștere.”

Jarrod Seymour, vicepreședinte Garmin și lider al segmentului marin

Contributie constanta la siguranta navigatiei

De zeci de ani, produsele Garmin – cum ar fi dispozitivele de comunicare prin satelit inReach®, diagramele și hărțile cu actualizări zilnice de cartografie marina, monitorizarea AIS, sistemele radio maritime VHF, radarele maritime, sistemele de camere video și multe altele – au oferit o mai mare liniște sufleteasca și conștientizarea situației incepand din momentul în care navigatorii se desprind de docuri. Garmin continuă să acorde prioritate valorii comportamentului de navigare mai sigur, oferind sisteme de comunicație și navigație cu integrare perfectă la bord și o varietate de resurse concepute pentru a cultiva mai multă încredere la iesirea in larg.

“Suntem mândri de munca grea și dedicată in sprijinul siguranței de navigație si de contributiile in acest domeniu aduse de Garmin. Campaniile lor inovatoare și devotamentul față de siguranță au avut un impact profund, contribuind la o experiență de navigare mai sigură pentru toți, nu doar în acest an, ci și în calitate de câștigător repetat al Premiilor Naționale pentru Siguranta Nautica pentru eforturile lor de a promova navigarea sigură în industrie in mod constant, timp de patru ani.”

Gail R. Kulp, director executiv al fundației Sea Tow

Pentru mai multe informații despre premiile Boating Safety Awards, visitati boatingsafety.com/awards.

Sursa articolului https://www.garmin.com.

Adauga un comentariu