Bimini top

4 motive pentru adauga un bimini top pe barca dumneavoastra

Dacă sunteti posesorul unei ambarcatiuni si iesiti des în larg, probabil cunoasteti deja importanța unui bimini top și a protecției solare adecvate. Dacă tocmai ați cumpărat o barcă și sunteți gata să ieșiți in larg, nu faceți aceeași greșeală pe care o comit mulți noi proprietari de bărci!

Bimini top-urile sunt un mijloc simplu, accesibil și versatil de va oferi o zona cu umbră adecvată în timp ce sunteți pe apă, așa că ar trebui să fie evident de ce sunt un accesoriu esențial. Cu toate acestea, iată patru motive practice pentru a alege unul astăzi:

Confort la umbra

Pericolele expunerii prelungite la soare sunt binecunoscute, iar daunele pot depăși cu mult câteva vezicule sau descuamarea pielii. Doar 15 minute de expunere la razele UV ale soarelui pot deteriora grav pielea, așa că, dacă nu plănuiți să stați doar câteva minute pe punte, în port, cu siguranță veți dori puțină umbră.

O zona umbrita este poate cel mai important motiv pentru a instala un bimini top pe barca dvs. Bimini Top-urile moderne pot fi ridicate sau coborâte după cum este necesar, in cateva secunde. Reglați parasolarul după cum doriți pentru a controla cantitatea de umbră pentru dvs. și pasagerii de la bord.

Protectie împotriva ploii

O călătorie plăcută pe apa într-o zi însorită se poate transforma rapid într-o experiență neplăcută dacă mama natură decide ca este timpul pentru ploaie in averse. Discomfortul creat de picăturile de ploaie se rezolvă cu un bimini-top robust.

extensie bimini top

Nu se știe niciodata cu exactitate cât dureaza vremea urata, așa că un bimini este un accesoriu de protectie minunat, până când va întorceti în port sau până când trece furtuna.

Un bimini top va ajuta sa protejați obiectele de valoare

Păstrați bunurile perisabile, electronicele și alte obiecte de valoare importante în siguranță și protejate sub parasolar sau într-un compartiment de depozitare. De asemenea, un bimini top protejează cockpitul de deteriorare, deoarece expunerea constantă la soare poate dezlipi sau crăpa părți ale cockpitului în zilele caniculare.

Un bimini top va ajuta sa protejați obiectele de valoare

Pentru ambarcațiunile mai mici, cu mai puține compartimente de depozitare, este benefic un spațiu acoperit suplimentar în timpul unei furtuni, de exemplu. Păstrați obiectele de valoare în apropiere și sub protecția bimini top la primul semn de ploaie.

Un bimini top transforma o ambarcatiune deschisa intr-una decapotabila

Ambarcatiunile cabinate, complet închise sunt protejate cumplet împotriva intemperiilor dar bărcile deschise nu au acest beneficiu. Dar, din diverse motive, multi propietari de barca nu doresc sa investeasca intr-o barca cabinata. In acest caz, bimini top-urile sunt o investiție mică care, în esență, fac din barca dvs. deschisă o ambarcatiune decapotabilă.

Deși este recomandat să pliați top-ul atunci când nu este necesar, depozitarea și estetica pot fi o problemă. Vestea bună este că multe bimini-topuri moderne sunt foarte compacte si exista destule accesorii si metode ce pot fi achizitionate pentru a ascunde bimini-urile pliate, atunci când nu sunt folosite.

Nu uitați să coborâți bimini-ul și atunci când navigați cu viteză mare și să îl păstrați curat și ordonat atunci când sunteti ancorat în port. Aceste obiceiuri vor prelungi durata de viață a bimini top-ului dvs.

Sursa articolului: https://oceansouth.com.

Adauga un comentariu