Noile ceasuri inteligente cu GPS Garmin fēnix 8

Noile ceasuri inteligente cu GPS Garmin fēnix 8

Ceasurile inteligente Garmin fēnix 8 oferă afișaje AMOLED strălucitoare plus funcții de ultimă oră și difuzor încorporat, microfon și lanternă LED.

Garmin a lansat pe piata seria fēnix® 8, ceasurile inteligente cu GPS multisport premium de nouă generație, care oferă fie un afișaj luminos AMOLED, fie un afișaj de încărcare solară pentru o durata de viață și mai mare a bateriei. Prezentând funcții avansate de antrenament de forță, capacități de scufundare, un difuzor intern, microfon și multe altele, seria fēnix 8 este concepută pentru oricine dorește să-și depășească limitele.

Și, cu o durată de viață incredibilă a bateriei, este ușor să petreci mai mult explorand; modelul AMOLED de 51 mm oferă până la 29 de zile de viață a bateriei în modul smartwatch, în timp ce modelul solar de 51 mm cu afișaj permanent oferă până la 48 de zile1.

fēnix 8 cu ecran AMOLED sau solar

Alegeți între un afișaj AMOLED strălucitor sau un afișaj mereu pornit cu o lentilă de încărcare solară care valorifică și mai bine puterea soarelui, rezultatul fiind fēnix 8 cu diametrul de 51 mm care oferă cu 50% mai multă putere solară decât predecesorul său. Ambele modele au și o grafică reîmprospătată. Opțiunea AMOLED este disponibilă în trei dimensiuni – 43 mm, 47 mm sau 51 mm – în timp ce versiunea cu încărcare solară este disponibilă în 47 mm sau 51 mm.

Difuzor și microfon încorporate

Efectuați și preluați apeluri telefonice de pe ceas atunci când este asociat cu un smartphone compatibil. Anumite comenzi vocale precum “începe o activitate de antrenament de forță”, “seteaza cronometrul pentru 5 minute”, “salveaza punctul de referință” și multe altele pot fi activate chiar de pe ceas – nu este necesară nicio conexiune telefonică.

Un smartwatch cu lanterna LED incorporata

Controlați rapid luminozitatea lanternei chiar de pe afișaj. Intensități variabile, o lumină roșie și un mod stroboscopic pot ajuta la o mai mare conștientizare în medii întunecate, cum ar fi în timpul unui antrenament, căutarea unei jucării pierdute sub canapea, citirea unui meniu la un restaurant mai slab luminat și multe altele.

Efectuati antrenamente avansate cu fēnix 8

Mariti performanța cu planuri de antrenament de forță presetat, de 4-6 săptămâni, pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor personale, plus antrenamente specifice sportului pentru sportivi de toate tipurile, inclusiv alergători, surferi, schiori etc.

Ceas GARMIN fēnix 8 – 47mm, AMOLED Sapphire, Titan, curea din silicon Spark Orange/Graphite

Capacitati de scufundare (Garmin Dive)

Carcasa ceasului GARMIN fēnix 8 este conceputa sa reziste la scufundari la adancimi de pana la 40 de metri, si este dotata cu butoane metalice rezistente la scurgeri și suport pentru activități de scufundare și apnee.

Capacitati de scufundare (Garmin Dive)

Aplicația Garmin Messenger™

Comunicați cu familia și prietenii prin mesaje text bidirecționale direct de pe ceas2.

Aplicația Garmin Messenger™

Toate versiunile fēnix 8 ofera cartografiere si navigare avansate

Vizualizați contururile terenului pe hărțile TopoActive3 și accesați hărți preîncărcate pentru mii de terenuri de golf și stațiuni de schi din întreaga lume. O nouă interfață pentru hărți permite utilizatorilor să personalizeze cu ușurință straturile de hărți pentru a profita la maximum de navigarea lor. În timpul explorării, introduceți o distanță pe ceas și primiți rute sugerate pentru a rămâne pe drumul cel bun și cu durata acestora, cu traseul dinamic dus-întors.

Garmin fēnix 8 va ajuta sa atingeți performanța maximă

Indiferent de aventură, seria Garmin fēnix 8 poate ajuta sportivii de toate tipurile să-și depășească limitele. În fiecare dimineață, un scor de pregătire pentru antrenament poate ajuta la determinarea dacă este o zi bună pentru a merge din greu sau pentru a te ușura, în timp ce valorile avansate de antrenament, cum ar fi scorul de anduranță, scorul de deal, VO2 max, starea antrenamentului și multe altele, pot ajuta la măsurarea performanței generale4.

Ceas GARMIN fēnix 8 – 47mm, AMOLED Sapphire, Titan

În timpul unei sesiuni de antrenament, PacePro™ oferă ghidare de ritm bazată pe GPS pentru traseele sau distanțe selectate, în timp ce ritmul ajustat în funcție de grad oferă un ritm de alergare echivalent la același efort pe teren plat sau la urcare. Între timp, ClimbPro afișează informații în timp real despre urcările curente și viitoare.

Pentru a se pregăti pentru următoarea mare cursă, sportivii pot vedea antrenamente zilnice personalizate sugerate care se adaptează după fiecare alergare sau cursă, pot folosi planuri gratuite de antrenament Garmin Coach și pot consulta widgetul cursei pentru sfaturi de antrenament, antrenamente zilnice personalizate sugerate și multe altele.

fēnix 8 – un ceas multisport pentru passionatii de activitati fizice

Activități noi precum scufundările se alătură zecilor de activități preîncărcate – inclusiv alergare, rafting, golf și pickleball, plus sporturi de echipă precum fotbal, voley și multe altele – pentru a ajuta utilizatorii să rămână activi. Fie că te antrenezi la o sală de sport sau acasă, ceasurile inteligente fēnix 8 urmăresc activități precum forța, cardio, yoga și HIIT (antrenamentele de mare intensitate). De asemenea, utilizatorii pot urmări antrenamente animate cardio, forță, yoga și Pilates chiar pe ecranul ceasului. Exploratorii pot urmări aventurile lor cu informații despre snowboarding, schi XC, surfing, ciclism montan și multe altele. În timp ce schiează, utilizatorii pot urmări acum cât timp petrec diferitelor dificultăți de-a lungul zilei în mii de stațiuni din întreaga lume.

Explorati trasee cunoscute sau avantati-va in necunoscut

Pregătit pentru orice aventură, ceasul Garmin fēnix 8 este dotat cu funcții de cartografiere premium pentru a ajuta exploratorii să rămână pe drumul cel bun. Disponibile pe modelele fēnix 8 Sapphire, hărțile TopoActive preîncărcate oferă cartografiere multi-continent din întreaga lume.

Ceas GARMIN fēnix 8 - 51mm Solar, Sapphire, Titan cu curea din silicon Amp Yellow/Graphite

Un abonament Outdoor Maps+ oferă exploratorilor conținut de cartografiere premium, cum ar fi imagini din satelit și hărți topografice îmbunătățite chiar pe ceas. In plus, SatIQ™ și GPS-ul multi-bandă ajută la furnizarea de precizie superioară a poziționării în medii provocatoare — toate în același timp optimizând durata de viață a bateriei.

Inainte de a pleca, aventurierii pot crea sau găsi cursuri existente în Garmin Connect™ și le pot sincroniza fără probleme cu ceasul lor pentru a obține indicații pas cu pas. În timp ce explorează, utilizatorii pot naviga pe trasee cu Ghidul pentru hărți NextFork™ sau cu altimetrul, barometrul și busola electronică cu 3 axe încorporate.

Urmăriți-vă statisticile de sănătate

Încărcată cu funcții de monitorizare a sănătății 24/7, seria smartwatch Garmin fēnix 8 include Pulse Ox5 la încheietura mâinii, monitorizarea energiei Body Battery™, consilier pentru jet lag, monitorizare avansată a somnului, detectarea somnului și multe altele. La trezire, utilizatorii pot primi un raport de dimineață care oferă o privire personalizată asupra somnului de noaptea trecută, a perspectivei lor de antrenament și a stării variabilității ritmului cardiac (HRV).

Toate modelele din seria fēnix 8 sunt, de asemenea, compatibile cu aplicația ECG6, o aplicație aprobată de FDA care poate ajuta utilizatorii să-și înregistreze ritmul cardiac și să verifice semnele de fibrilație atrială (AFib) chiar de la încheietura mâinii.

Rămâneți conectat cu Garmin fēnix 8

În timp ce sunt în deplasare, ceasul inteligent Garmin fēnix 8 le permite utilizatorilor: să partajeze locații salvate, cursuri și antrenamente cu alții care au un dispozitiv Garmin compatibil folosind Garmin Share; primi notificări inteligente; descărcați melodii de pe Spotify®, Deezer sau Amazon Music (este necesar un abonament premium) pentru ascultare fără telefon; antrenați-vă cu detectarea incidentelor, asistență și LiveTrack7; conexiune rapida prin liniile de plată cu plățile fără contact Garmin Pay™; si mai mult.

Ceas GARMIN fēnix 8 – 47mm, AMOLED Slate grey, curea din silicon negru

Seria fēnix 8 oferă un afișaj AMOLED luminos sau lentila cu încărcare solară pentru o viață și mai mare a bateriei. Opțiunea AMOLED este disponibilă în trei dimensiuni – 43 mm, 47 mm și 51 mm – în timp ce opțiunea cu încărcare solară este disponibilă în 47 mm sau 51 mm.

Garmin fēnix 8 – proiectat pentru un stil de viata activ

Proiectate pentru un still de viață activ, produsele Garmin au revoluționat viața pentru aventurieri, sportivi, exploratori off-road, războinici de drum și pasionații de aer liber de pretutindeni. Angajat să dezvolte produse care îmbunătățesc experiențele, îmbogățesc viețile și ajută la asigurarea liniștii sufletești, Garmin consideră că fiecare zi este o oportunitate de a inova și o șansă de a învinge ziua de ieri.

Produsele Garmin au revoluționat viața pentru aventurieri, sportivi, exploratori off-road, amatorii de calatorii și pasionații de aer liber de pretutindeni. Garmin s-a angajat să dezvolte produse care îmbunătățesc experiențele, îmbogățesc viețile și ajută la asigurarea liniștii sufletești. Garmin consideră că fiecare zi este o oportunitate de a inova și o șansă de a învinge ziua de ieri.

Note:

1 Presupune purtare pe tot parcursul zilei cu 3 ore pe zi afară, în condiții de 50.000 lux.
2 Necesită atât expeditorul, cât și destinatarul mesajelor să aibă aplicația Garmin Messenger instalată pe smartphone-urile asociate.
3 Numai pentru versiunile Sapphire. Celelalte modele trebuie să descarce hărțile.
4 Precizia urmăririi activității.
5 Acesta nu este un dispozitiv medical și nu este destinat utilizării în diagnosticarea sau monitorizarea vreunei afecțiuni medicale; consultați Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nu este disponibil în toate țările.
6 Aplicația ECG este disponibilă numai cu cea mai recentă versiune a aplicației pentru smartphone Garmin Connect și a software-ului pentru ceas. Aplicația ECG nu este disponibilă în toate regiunile; consultați Garmin.com/ECG pentru disponibilitate. Aplicația ECG nu este destinată utilizării de către persoane sub 22 de ani. Cu aplicația ECG, ceasurile inteligente fēnix seria 8 sunt capabile să genereze un ECG similar cu o electrocardiogramă cu o singură derivație.
7 Când este asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil. Pentru cerințele și limitările caracteristicilor de siguranță și urmărire, accesați Garmin.com/safety.

Sursa articolului https://www.garmin.com/.

Adauga un comentariu