producatorul NMEA al anului

Garmin castigă premiul “producatorul NMEA al anului 2024”

Pentru al 10-lea an consecutiv, Garmin a fost desemnat producatorul NMEA al anului. In plus, sase produse Garmin au primit titlul de “produs de excelență” la conferința anuală a Asociației Naționale de Electronică Marine (NMEA).

Producatorul NMEA al anului 2024

Echipa marină Garmin a reusit din nou. Pentru al 10-lea an consecutiv, Garmin a fost desemnat producatorul NMEA al anului (NMEA’s Manufacturer of the Year) în categoria producătorilor mari la conferința organizației din 2024 și banchetul de premiere. Titlul este acordat celei mai recunoscute companii din industrie atât pentru sprijinul în domeniu, cât și pentru excelența în serviciul produselor.

Pe langa aceasta recunoastere generală, Garmin a castigat și șase premii impresionante de produs de excelență NMEA, inclusiv cel mai bun pilot automat și cel mai bun chartplotter, titluri pe care Garmin le-a revendicat pentru al 12-lea și, respectiv, al 10-lea ani consecutiv.

“Aceste premii sunt o dovadă a devotamentului întregii echipe Garmin de a oferi clienților și distribuitorilor noștri produse de cea mai bună calitate și servicii și asistență excepționale. Suntem foarte mândri să facem parte din organizația NMEA și așteptăm cu nerăbdare să continuăm împreună progresul în industria navală in deceniile viitoare”, a declarat Dan Bartel, Vicepreședinte Garmin Global Consumer Sales.

Garmin a câștigat titlul de Produsul de Excelenta (Product of Excellence) în următoarele categorii:

Cel mai bun chartplotter: GPSMAP® 9227
Cel mai bun autopilot: Reactor™ 40 Hydraulic Corepack with SmartPump v2 and GHC™ 50
Cea mai buna antena de comunicatie prin satelit: inReach® Mini 2
Cel mai bun dispozitiv AIS: Vesper Cortex® M1 Hub
Cel mai bun dispozitiv multimedia: Fusion Apollo™ MS-RA770 Marine Stereo
Cea mai buna aplicatie marina: ActiveCaptain® app.

Producatorul NMEA al anului

Cu peste 20.000 de asociați în 35 de țări din întreaga lume, Garmin livreaza sisteme de navigație GPS și tehnologie purtabilă pe piețele auto, de aviație, maritime, outdoor și fitness.

Sursa https://www.garmin.com.

Adauga un comentariu