Ninebot-KickScooter-MAX-G2

Trotineta electrica Ninebot KickScooter MAX G2

Trotineta electrica Ninebot KickScooter MAX G2 are o autonomie de pana la 70km datorita tehnologiei RideyLONG, nou dezvoltate, si este dotata cu tractiune puternica pe roata din spate.

Sistemul de suspensie dubla si sistemul de control al tractiunii pentru a mentine stabilitatea pe drumuri alunecoase TCS te asigura ca treci la nivelul urmator de deplasare fara poluare cu MAX G2!

Calatoreste departe sau calatoreste repede, depinde de tine!

Ai de ales intre 3 moduri de calatorie, in functie de dispozitia ta si de tipul de drum.

Pentru drum lung alege modul ECO, daca vrei sa fii rapid alege modul Sport sau daca vrei sa gasesti echilibrul perfect intre cele doua poti selecta modul Drive!

Ca sa comuti intre modurile de mers este nevoie doar sa apesi de doua ori pe butonul de pe display.

Ai de ales intre 3 moduri de calatorie

In plus, poti activa modul Walk (cu viteza maxima 5 km/h) din aplicatie.

MAX G2 are o noua caracteristica care ofera posibilitate de personalizere a modului de calatorie in aplicatia mobila Segway-Ninebot. Astfel poti gestiona viteza maxima si, mai ales, acceleratia daca esti intr-o dispozitie aventuroasa!

Gestioneaza calatoria cu aplicatia inteligenta

Asistentul tau inteligent de calatorie:

  • Conexiune Bluetooth
  • Blocheaza si deblocheaza trotineta
  • Starea de mers si bateria ramasa
  • Actualizarea firmware-ului
  • Activeaza modul „Walk”
  • si multe altele!

Exploreaza in voie cu KickScooter MAX G2

Motorul ce are o putere maxima de 900W a fost imbunatatit cu 28% putere ofera pentru MAX G2 (comparativ cu MAX G30) o propulsie durabila pe toate tipurile si conditiile de drum ce permite o viteza maxima de 25km/h.

Datorita tractiunii pe spate, atunci cand te plimbi cu MAX G2, te poti bucura de mai multa libertate si confort. Trotineta poate urca cu usurinta pante cu inclinarea maxima de 22%.

Trotineta poate urca cu usurinta pante cu inclinarea maxima de 22%

Pentru a aduce intotdeauna mai mult confort calatoriei tale, MAX G2 este proiectat cu un sistem de suspensie dubla. Datorita mecanismului de suspensie cu amortizor hidraulic in fata si suspensie dubla cu arc in spate, nu mai ai de ce sa te temi de impactul obstacolelor precum trepte, drumuri pietruite si limitatoare de viteza.

Iar daca ai de urcat (sau de coborat) scarile trotineta MAX G2 este usor de pliat. Plierea/deschiderea sa se face in doar 3 pasi: astfel o poti depozita sau transporta cu usurinta oricand ai nevoie!

KickScooter MAX G2 este usor de pliat

Trotineta este dotata cu o baterie mare 551 Wh (15300 mAh) si are o autonomie teoretica de 70km

si autonomia tipica de 50km.

[Autonomie teoretica: testata in timp ce a fost codusa cu o baterie plina, sarcina de 75 kg, 25°C, la o viteza medie de 16 km/h pe trotuar.

Autonomie tipica: testata in timp ce ca fost condusa cu o baterie plina, incarcare de 75 kg, 25°C, la 100% din viteza maxima in medie pe trotuar.

KickScooter MAX G2 beneficiaza de tehnologia antiderapanta TCS pentru un control precis

Segway-Ninebot preia conducerea in introducerea tehnologiei Traction Control System (TCS) in industria KickScooter.

MAX G2 este dezvoltat cu algoritmul delicat de control al Ninebot pentru un control precis al KickScooterul. Acest algoritm creste tractiunea pe piste cu pietris sau pe drumuri alunecoase, pentru mai multa stabilitate si siguranta.

Poti activa aceasta functie in aplicatia Segway-Ninebot.

Deplasare lina si sigura

Cu noile anvelope fara camera de 10″ cu auto-reparare, trotineta Ninebot MAX G2 este bine pregatita pentru a sustine performanta de mers cu o durabilitate si adaptabilitate mai bune la conditii complexe de drum.

Datorita stratului de silicon din anvelopa care etanseaza o perforatie de 4 mm sau mai putin in banda de rulare a anvelopei, poti calatori linistit!

Prevazuta cu un sistem de franare puternic, trotineta Ninebot KickScooter MAX G2 include o frana cu tambur fata si o frana electronica spate, protectie dubla pentru o calatorie in siguranta.

Semnalizatoarele de viraj integrate fata si spate ale trotinetei Ninebot MAX G2 sunt proiectate pentru a asigura o calatorie sigura atunci când faci un viraj, indiferent daca este noapte sau zi.

Pentru a imbunatati si mai mult experienta calatoriei, trotineta este dotata cu un claxon electronic cu decibeli inalti pentru avertizare mai puternica si alarmare antifurt. Functia antifurt poate fi activata din aplicatia Segway-Ninebot.

Claxonul electronic combina alerta sonora si alarma anti-furt.

Sistem BMS pentru o calatorie inteligenta

Datorită sistemului avansat de management al bateriei (BMS) Segway-Ninebot, cu 7 mecanisme de protectie totala, longevitatea celulelor bateriei este asigurata precum si siguranta ta in orice moment.

  • Protectie la scurtcircuit
  • Protectie la supracurent
  • Protectie dubla impotriva supraincarcarii
  • Protecție dubla impotriva supradescarcarii
  • Protectie la temperatura
  • Protectie auto-sleep de joasa tensiune
  • Limita de incarcare personalizabila

Pregateste-te pentru o plimbare de lunga durata, pe care nu ai mai experimentat-o pana acum!

Urmareste-ti trotineta KickScooter MAX G2 cu Apple Find My Network

Datorita retelei Apple Find My, poti localiza trotineta oriunde! Activezi Apple Find My prin aplicatia Segway-Ninebot si asociezi cu trotineta ta F2 Plus. Apoi o poti localiza rapid atunci cand este necesar prin intermediul aplicatiei „Find My” de pe iPhone-ul tau.

Urmareste-ti trotineta KickScooter MAX G2 cu Apple Find My

Disponibila numai pentru utilizatorii de dispozitive Apple cu iOS 14.5, iPad OS 14.5 si Mac OS Big Sur 11.1 si versiuni ulterioare.

Sursa articolului https://ninebot.ro.

Adauga un comentariu