Lowrance Eagle Eye

Lowrance Eagle Eye – un sonar Live All-In-One accesibil

Tulsa, Oklahoma 17 iulie 2024 – Lowrance®, lider mondial în electronica de pescuit, a prezentat Eagle Eye, cea mai accesibilă soluție de sonar live all-in-one din lume, care combină CHIRP și DownScan într-un singur traductor, împreună cu harti detaliate C-MAP® pe un ecran IPS la un pret imbatabil.

“Suntem încântați să oferim pescarilor noul sonar Eagle Eye cu tehnologia Live, ușoară și accesibilă”, a declarat Jermiah Clark, vicepreședinte și director general, sisteme de pescuit la Navico Group. “Sonarul live nu este doar pentru profesioniști. Pescarii de orice nivel pot profita acum de această soluție sonar live completă, de înaltă calitate, pentru a-și îmbunătăți tehnica, urmărind peștii reacționând la nalucă în timp real. De la patru vizualizări diferite ale sonarului până la hartile detaliate C-MAP, pachetul all-in-one va oferă tot ce aveți nevoie pentru o zi grozavă pe apă.”

Eagle Eye este prima solutie completa de sonar live din industrie

O imbunatatire a gamei Eagle, sonarul Eagle Eye oferă prima soluție completă de sonar live din industrie la un preț accesibil. Născut din tehnologia sonar Live de la Lowrance, Eagle Eye oferă pescarilor aceeași rezoluție de cea mai bună calitate văzută pe ActiveTarget 2 într-un cadru mai concentrat, cu vedere în jos și înainte. Cu o imagine clară și consistentă, sonarul oferă pescarilor toate detaliile necesare pentru a ști când să actioneze.

Pentru o flexibilitate deplină, sonarul Live compact se combină cu sonarul CHIRP și DownScan Imaging™, cu FishReveal™, într-un singur traductor, fără a fi nevoie de un modul sonar, oferind pescarilor o viziune de ansamblu “Eagle-Eye” perfecta pentru orice tip de pescuit.

Un sonar construit exclusiv pentru pescari, de catre pescari

Construit exclusiv pentru pescari, de către pescari, Eagle Eye are un nou ecran IPS care oferă rezoluție, claritate și vizibilitate îmbunătățite, chiar și vazut prin ochelari de soare polarizanți în lumina directă a soarelui. În plus, o nouă gamă de palete de culori pentru imagini le permite pescarilor să adapteze afișajul pentru condiții de vizibilitate schimbatoare.

imagini sonar

În plus, sonarul simplu cu reglare automată oferă pescarilor pre-setări optime, eliminând necesitatea de configurarea constantă a parametrilor. În plus, un sistem îmbunătățit de blocare prin răsucire permite o instalare și demontare ușoară și fiabilă, făcând Eagle Eye o soluție portabilă excelentă pentru orice tip de pescuit – pur și simplu conectați sonarul și lansați.

Sonar Lowrance Eagle Eye 9"

Cu pachetul de hărți de baza de înaltă rezoluție, preîncărcate, pescarii pot petrece mai mult timp pescuind decât căutând. Eagle Eye oferă si posibilitatea de creere a hărților personalizate, cu contururi de jumătate de picior ale lacurilor locale sau ale apelor neexplorate – în timp real – cu Genesis Live, oferind pescarilor toate detaliile necesare pentru a descoperi și naviga către cele mai bune locuri de pescuit.

Lowrance Eagle Eye

Lowrance Eagle Eye este disponibil, deocamdata, doar in versiunea cu ecran cu diagonala de 9″.

Sursa articolului https://www.lowrance.com.

Adauga un comentariu