docurile plutitoare de la tdock

Docurile plutitoare – o industrie in plina ascensiune

Cu o cifra de vanzari in creștere continuă în ultimul deceniu, viitorul pare luminos pentru docurile plutitoare și o industrie care a fost odată privită ca fiind doar o noutate.

Oferind versatilitate și economie de neegalat, nu este surprinzător faptul că docurile plutitoare devin rapid “cea mai buna soluție” pentru cei care au nevoie de un sistem de andocare modern.

Docurile plutitoare modulare tdock

Sistemul modular de docuri plutitoare de la tdock este o soluție perfectă pentru orice proprietar de ambarcațiune. Acesta oferă o platformă sigură, robustă și personalizabilă pentru barca dumneavoastra, care este atât convenabilă, versatilă cat și mai funcțională în comparație cu docurile tradiționale. În ultimul deceniu, și pe măsură ce popularitatea și lista lor de utilizări a crescut, am văzut că docurile plutitoare au toate formele și dimensiunile. Acestea pot fi folosite pentru uz privat sau afaceri, deopotrivă, care ar putea avea nevoie de un doc pentru depozitarea echipamentelor sau pentru a oferi acces la apă pentru activități recreative, cum ar fi plimbările cu barca cu motor, caiacul sau pescuitul. Docurile plutitoare sunt chiar folosite la scară mai mare pentru a sustine barcile-locuinta sau, mai mult, pentru ambarcatiunile care au nevoie de un loc pentru andocare și/sau descărcare de marfă.

Docurile plutitoare tdock

Docurile plutitoare tdock, realizate din HDPE reciclat (polietilenă de înaltă densitate), sunt standardul de aur al docurilor plutitoare din plastic și sunt excelente pentru proprietarii de bărci începători și pescari care doresc ceva care este atât ieftin, cât și ușor de instalat. Aceste docuri modulare vin într-un kit care poate fi realizat cu ușurință, fără a fi nevoie de abilități sau instrumente speciale. Au devenit foarte populare în rândul pescarilor care doresc să-și țină bărcile “la indemana”, astfel încât să le poată scoate cu ușurință în apă. Aceste docuri sunt, de asemenea, o alegere foarte bună pentru persoanele care locuiesc în zone în care există multă gheață, zăpadă și vânt, deoarece aceste docuri nu se vor rupe sau deforma ca docurile tradiționale din lemn care ar putea fi afectate de astfel de condiții.

Utilizarea docurilor plutitoare in scopuri industriale

Docurile plutitoare au cunoscut, de asemenea, o creștere extraordinară a utilizării în scopuri industriale în diverse industrii, cum ar fi petrolul și gazele, transportul maritim și construcțiile navale. Tdock au fost în fruntea tuturor acestor aplicații, câștigând astfel o experiență neprețuită în implementarea lor.

Solutiile modulare oferite de tdocks au economisit mult timp și bani pentru aceste industrii și, de asemenea, le-au permis să ofere o siguranță sporită și o accesibilitate îmbunătățită la pozițiile unui proiect care anterior erau provocatoare pentru lucrătorii din domeniu. tdock a fost un pionier în industrie timp de 11 ani și a fost implicat în multe proiecte experimentale, fără să se ferească niciodată de provocari si riscuri.

Acest angajament față de inovație și aventură face din tdock o optiune serioasă atunci când vine vorba de proiecte provocatoare, în care siguranța este primordială și eșecul nu este o opțiune. Experiența cumulativă și combinată a echipei îi permite lui tdock să evalueze dificultățile unui proiect și, prin aplicarea expertizei lor, sunt capabili să ofere soluții creative cu încredere.

Ce rezervă viitorul pentru industria docurilor plutitoare

Pe scurt, creștere continuă și consecventă. Cel mai recent raport de piață a avut loc în 2019 și a evaluat că piața de docuri plutitoare va crește cu o rată de 6,5% pentru a ajunge la o valoare estimată de 450 de milioane de dolari până în 2026. Dacă aceasta estimare se va realiza, ar constitui creștere considerabilă pentru o piață relativ nouă, care a fost evaluată la 428 de milioane de dolari în 2019. Mulți consideră că această rată de creștere a fost deja depășită iar creșterea reală în această perioadă va fi mult mai mare.

În prezent, cea mai mare piață din lume pentru docuri plutitoare este în SUA cu 40% și în Europa cu 36% din piață. tdock a avut o prezență puternică pe ambele piețe și a fost un jucător integral în creșterea și dezvoltarea de utilizări alternative pentru produsele lor. Cel mai mare și cel mai mare potențial de creștere se află în Piața Asia-Pacific, iar tdocks sunt in plina expansiune în regiunea respectiva. O mare parte din lucrările de bază pentru dezvoltare în aceste regiuni cheie au avut deja loc, creând scena pentru o creștere rapidă și accelerată.

Factorii principali care stimulează creșterea viitoare sunt utilizarea și cererea crescută pentru docurile plutitoare în scopul construcției și reparațiilor navale, precum și pentru încărcare și descărcare mărfurilor fără a fi necesară aducerea navelor la chei într-un port cu acces limitat. Lista de aplicații pentru care sunt implementate docurile plutitoare este tot mai mare iar piața de consum este în creștere rapidă. Datorita costul redus și al beneficiilor docurilor plutitoare determină din ce în ce mai mulți utilizatori finali să aleaga aceasta optiune in in locul docurilor fixe, traditionale.

Sursa articolului tdocks.com.

Adauga un comentariu