motor pescuit Lowrance Recon

Lowrance prezinta noul motor electric de trolling Recon

Noua gama de motoare de trolling Lowrance Recon ofera optiuni atat pentru pescarii de apă dulce cat și pentru cei de apă sărată.

Tulsa, Oklahoma, iulie 2024 – Lowrance®, lider mondial în electronice de pescuit, a prezentat Recon, un motor electric de trolling cu sistem de direcție de nouă generație, dezvoltat atât pentru pescarii de apă dulce, cât și pentru cei de apă sărată, cu comenzi la distanta tip joystick, unice, poziționare GPS și cea mai mare putere de propulsie din clasă.

Este o lansare entuziasmantă pentru Lowrance, deoarece nu numai că introducem următoarea generație de motoare de trolling, dar, pentru prima dată, oferim și o versiune pentru pescarii de apa sarata“, a declarat Jeremiah Clark, VP & General Manager, Fishing Systems la Navico Group. “Recon exceleaza la capitolul control – al bărcii tale, al poziției tale și al capturii tale. Între puterea premium și GPS și comenzile la distanta unice tip joystick, Recon se ocupă de toate aspectele tehnice, astfel încât pescarii să se poată concentra asupra pescuitului.

Versiunea anterioara de motoare de trolling Lowrance Ghost ofera doar versiuni pentru apa dulce.

Lowrance Recon ofera pescarilor un control total

Motorul electric de trolling Lowrance Recon oferă pescarilor control total și încrederea de a merge oriunde. Recon introduce Freesteer™, o telecomandă ușoară, purtabilă, cu joystick, care oferă direcție completă de precizie la 360 de grade. Combinat cu o pedală de picior wireless* cu tastatură programabilă și integrare perfectă a afișajului prin NMEA® 2000, Recon oferă o precizie inegalabilă de vreun alt produs de pe piată.

Motor electric de trolling Lowrance Recon

Motorul de trolling Lowrance Recon este construit pentru a pozitiona pescarii pe locul dorit și a-i menține acolo. Cea mai bună putere și tracțiune din clasa le oferă încrederea de a se aseza pe poziție, în timp ce ancora GPS extrem de precisă îi ține pe țintă, indiferent de condiții, formând pe o rază incredibilă de trei metri. Telecomanda FreeSteer revoluționează controlul pozițional cu abilitățile sale unice de jogging. În plus, FreeSteer deblochează capacitatea de a executa jogging diagonal în opt direcții. Pescarii au, de asemenea, libertatea de a muta pozițiile de ancorare, în aproape orice direcție, fără a fi nevoie să re-ancoreze barca.

Tehnologia brushless, combinată cu elicea anti-vegetatie, permite căutarea locului perfect pentru pescuit în zone cu vegetatie subacvatica densa fără a pierde din eficiența sau control. Motorul silențios fără perii al Recon nu sperie peștii, iar tehnologia sonar integrată oferă cele mai clare imagini de înaltă rezoluție. Lowrance Recon oferă o opțiune de sonar “nosecone” actualizabilă.

Lowrance Recon Saltwater

Motorul de trolling Lowrance Recon este disponibil în versiuni de apă dulce și sărată. Versiunea pentru apa dulce este disponibilă în lungimi de ax de 48, 54, 60 și 72 inch, în timp ce versiunea pentru apă sărată este disponibilă în lungimi de arbore de 54, 60 și 72 inch. În plus, motorul de trolling Recon vine cu o garanție pe viață a axului.

Caracteristici cheie ale motorul electric de trolling Lowrance Recon

  • Cea mai bună putere din clasa sa și poziționare GPS de precizie
  • Motor aproape silențios fără perii 24V / 36V
  • Telecomandă ușoară FreeSteer joystick cu afișaj LCD color
  • Pedală de picior wireless, configurabilă*
  • Puncte multiple de montare a accesoriilor
  • Conectivitate NMEA 2000
  • Garanție pe viață pentru ax si 3 ani de garanție pentru motor.

*Pedala de picior wireless este inclusă numai cu modelul de apă dulce Lowrance al Recon.

Sursa articolului Lowrance.com

Adauga un comentariu