Barca aluminiu BUSTER S2

Buster S cu consola dubla – o barca practica din aluminiu

Gama de ambarcatiuni Buster S, marea favorita a publicului la categoria ambarcațiunilor mici din aluminiu, a primit o noua versiune in sezonul de navigație 2023. Noua Buster S2 este o barcă multifuncțională din aluminiu, cu consola dubla, certificata pentru patru persoane.

Parbrizul si noile balustrade din oțel inoxidabil care insotesc cele doua console ale ambarcatiunii Buster S2 ofera un plus de confort si siguranta atunci când vă deplasați sau stați în spatele consolei.

“Au existat cereri pentru o nouă versiune Buster S din partea navigatorilor, în special din partea celora care piloteaza modelul Buster S pe distante ceva mai mari. Consola dubla și ușa intermediară fixă ​​îmbunătățesc confortul in călătorie și protejează împotriva vântului și stropilor ocupantii banchetei din spate, astfel încât excursiile puțin mai departe de propria plajă sunt, de asemenea, plăcute si line”, declara managerul de marketing Johan Finnberg.

Buster S2 ofera spatiu de miscare si de depozitare generos

Datorită carenei proiectate cu grijă, Buster S2 este o barcă stabilă dar agilă, ușor de manevrat și care gliseaza rapid. În spatele celor doua console, este loc pentru doi adulți între care se poate strecura si un copil.

Parbrizul este dotat cu balustrade din oțel inoxidabil care au un rol de susținere atunci când vă deplasați pla bord sau stați în spatele consolei. Balustradele servesc și ca suport de montare pentru diverse accesorii.

La proiectarea ambarcatiunii Buster S2 s-a acordat multă atenție spatiului rezervat deplasarii la bord – multe incidente de navigației apar adesea la intrarea sau la ieșirea din barcă. Imbarcarea este facila atât datorita spatiului generos de la prova, cât și variantei de acess de la pupa. Suprafețele de acces sunt acoperite cu aluminiu antiderapant, asezat peste un compozit durabil, usor de intretinut, ce nu absoarbe apă și nu se degradeaza in mediul umed sau sarat.

Sub scaunul mare din față se afla un spațiu de depozitare generos iar sub bancheta din spate puteti gasi un spațiu de depozitare aditional, care poate fi încuiat. Consola din stanga are, de asemenea, un torpedo cu capac adânc pentru depozitarea accesoriilor importante precum telefonul și portofelul.

Buster S – o carena unica cu patru versiuni pentru diferite utilizări

Modelul de baza Buster S este o barca condusa in mode tradițional la eche de pupa; celelate versiuni sunt Buster S1 dotata cu consola laterala, versiunea cu consola centrala Buster SCC si modelul cu consola dubla Buster S2.

Modelul de bază Buster S este potrivit în special pentru naveta in localitatile greu accesibile din delta precum și pentru pasionații de pescuit care caută o barcă fiabilă, sigură și spațioasă.

Modelul de bază Buster S

Adăugând un pachet de accesorii opționale pentru pescuit și un suport pentru un motor electric de trolling la prova pe barcă, Buster S se transforma intr-o barcă practică, dedicată pescuitului.

Buster S cu consolă laterală

Versiunile cu consolă laterală și centrală oferă protecție pentru pilot, lasand, in acelasi timp, un spațiu generos pe punte pentru transportul mărfurilor și/sau pentru pescuit.

modelul SCC cu consola centrala

Noul model Buster S2 este cea sigura ambarcatiune din gama dar care ofera destul spatiu in partea frontala a ambarcatiunii, in fata consolei duble.

Noul model cu consola dubla

Toate cele patru versiuni Buster S sunt construite pe același chila de 4,43 metri lungime și 1,82 metri lățime. Lățimea este unul dintre atuurile barcii, fiind exploatata in principla în interior, pentru o maxima funcționalitate. Barca are o capacitate de încărcare de până la 430 de kilograme, astfel încât sa poata transporta bagaje voluminoase fără a influenta negativ caracteristicile de conducere și siguranță.

Buster S cu consola dubla este o barca usoara, usor de remorcat si manevrat pe uscat

Ambarcatiunea Buster S2 cântărește 275kg fara motor iar dotata cu motor și elice poate atinge o greutate totală maxima de 373kg. Datorită unei greutăți totale mici, barca poate fi usor tractata pe uscat și, de asemenea, manipulată pe mal de către întreaga familie. Datorită structurii robuste din aluminiu, ambarcațiunea poate fi folosită practic fără griji in ceea ce priveste intretinerea.

Buster S2 este optimizata pentru uz cu motorul outboard economic Yamaha F30 BETL cu injecție multipunct de combustibil controlată electronic. Datorită sistemului PrimeStart, motorul pornește cu ușurință, iar sistemul electro-hidraulic de trim il face ușor de manevrat. Motorul ofera, de asemenea, un sistem de conducere in apă putin adanca pentru a aduce ambarcatiunea aproape de plajă. În special pentru pasionații de pescuit, o caracteristică utilă este reglarea vitezei de trolling care permite o deplasare la viteza constanta, redusa.

barca aluminiu Buster

Echipamentul standard include balustrade laterale și la pupa, o pompă de santină automată și o priza pentru curent. Optional, o gama larga de accesorii, ofera printre altele, perne pentru scaune, balustradă la prova, suport pentru motor de trolling, precum și un scaun de pescuit la prova. Partea din față a bărcii poate fi echipată, de asemenea, cu o cutie practică de depozitare de 45L care poate fi folosita si ca scaun.

Barcile din aluminiu Buster

Gama de bărci din aluminiu Buster include 24 de modele de bărci, dintre care cel mai mic model Buster Mini are mai puțin de patru metri lungime. Cea mai mare ambarcatiune din colecție este o barcă de lux cu cabină: Buster Phantom Cabin, de aproape zece metri, certificată pentru 12 persoane. Toate bărcile Buster sunt construite din aluminiu în Ähtäri, Finlanda.

Adauga un comentariu