Mercury adauga EFI la gama de motoare outboard portabile

Mercury adauga EFI la gama de motoare outboard portabile

Noi motoare outboard portabile cu injectie electronica de combustibil (EFI) de 8 și 9,9 CP sunt acum disponibile pentru aventurile dumneavoastra pe apa.

Nu aveți nevoie de o barcă mare pentru a vă bucura de aventuri memorabile pe apa. Și, pentru a se asigura că proprietarii de bărci mici profită la maximum de timpul petrecut pe apă, Mercury continuă să aducă noi progrese interesante familiei sale de motoare outboard portabile.

Cea mai recentă introducere este o gamă complet nouă de motoare outboard în patru timpi de 8 și 9,9 CP cu tehnologie de injecție electronică de combustibil (EFI). Noua linie include, de asemenea, un EFI ProKicker™ modernizat, de 9,9 CP.

“De ani de zile, mulți navigatori s-au bazat pe motorarele noastre portabile pentru a ieși pe apă la un preț accesibil”, a declarat Jim Hergert, manager senior de categorie pentru motoare mici. “Pentru orice propietar de motor outboard de 8 sau 9,9 CP sau al unui dintre motoarele noastre mai puternice, adăugarea sistemului EFI este o oportunitate uriașă de îmbunătățire a performanței.”

Noi motoare outboard portabile cu injectie electronica de combustibil (EFI) de 8 și 9,9 CP sunt acum disponibile pentru aventurile dumneavoastra pe apa.

Avantajele adaugarii de EFI la gama de motoare outboard portabile

Gama actuală de motoare Mercury cu carburator, de 2,5 până la 6 CP, oferă performanțe remarcabile pe canoe, jon boats și gonflabile de mici dimensiuni. Cu toate acestea, exista o cerere in crestere pentru tehnologia EFI pentru aceste motoare cu putere redusă.

„Asta ne-a determinat să dezvoltăm noua linie EFI de 8 și 9,9 CP”, a spus Hergert. „Vrem să oferim cea mai bună experiență posibilă de navigare cu barca, indiferent de dimensiunea bărcii dumneavoastră. Mulți navigatori nu își folosesc foarte des motoarele outboard portabile. Când ajung pe apă, acea perioadă de inactivitate poate duce la provocări care decurg din calitatea combustibilului de astăzi și cantitatea de etanol din combustibil. Mai exact, descompunerea combustibilului și gumarea poate duce la necesitatea unor lucrări de întreținere suplimentare a carburatorului. Sistemul EFI ajută la evitarea acestor potențiale probleme.”

“De asemenea, EFI face foarte ușoara pornirea un motor outboard, chiar și pe vreme rece și urâtă. Deci, dacă vă place să vânați păsări de apă, pescuitul în timpul iernii sau orice activitate pe vreme rece, EFI este un mare avantaj.”

Sistemul EFI al lui Mercury elimina, de asemenea, nevoia de a avea o baterie la bord. Așadar, chiar dacă utilizați motorul outboard ca un adevărat motor portabil, fără baterie de pornire, veți beneficia în continuare de toate beneficiile.

Noile motoare outboard portabile de 8 si 9,9 CP sunt usoare, eficiente si distractive

Fiecare motor din familia Mercury FourStroke este conceput pentru momente de distracție pe apă, iar noile motoare EFI de 8 și 9,9 CP nu sunt diferite. Sunt ușoare, puternice, silențioase și eficiente.

“Da, sunt motoare cu putere redusă, dar am împrumutat o mulțime de tehnologie și elemente de design de la motoarele noastre populare cu putere medie și mare pentru a oferi experiența minunată de navigare pe care oamenii o așteaptă de la Mercury”, a spus Hergert. “Aceasta este diferența Mercury”.

Noile motoare outboard portabile de 8 si 9,9 CP sunt usoare, eficiente si distractive

Aventura este acesibila oricarui posesor de motor Mercury

Pe lângă tehnologia EFI, caracteristicile cheie ale noilor motoare outboard Mercury includ:

Multiple opțiuni – Există modele cu comenzi la eche sau la distanță, pornire electrică sau manuală și tilt (inclinare) manual sau electric.
Shift-in-throttle tiller – Schimbarea treptelor de viteza și accelerația sunt integrate în mânerul tiller, controlabil cu ​​o singură mână. Răsuciți într-un sens pentru înainte si în celălalt pentru înapoi.
Suport de înclinare cu clichet – Modelele cu înclinare manuală dispun de sistemul exclusiv de înclinare cu clichet Mercury. Apăsați în jos mânerul (tiller) pentru a ridica motorul până la una dintre cele cinci setări sau o poziție de înclinare completă. Nu este nevoie să scoateți sau să introduceți vreun ac.
Alternator îmbunătățit – Disponibil pe modelele cu pornire electrică, alternatorul oferă o putere de top – până la 12 amperi la accelerație.

Mercury ProKicker: un motor Kicker foarte ușor

Înainte de această lansare, Mercury a oferit două modele ProKicker de 9,9 CP. A existat un model cu carburator construit pe fosta platformă a motorului de 9,9 CP și a existat un model EFI construit pe platforma de 15/20 CP si apoi modificat pentru a oferi performanțe de 9,9 CP.

“Această lansare combină toate cele mai bune caracteristici ale ambelor modele anterioare, inclusiv greutatea redusă a unui outboard adevărat de 9,9 CP, cu EFI ușor de pornit, fără probleme pe tot parcursul zilei”, a adăugat Hergert. “De fapt, noul EFI ProKicker de 9,9 CP este cu până la 11 kg mai ușor decât modelul din generația anterioară.”

Pe lângă greutatea sa redusă, noul motor de barca Mercury ProKicker are caracteristici comune care fac din toate motoarele ProKicker cele mai importante motoare kicker pe apă, inclusiv:

Curele de centrare care blochează motorul în poziție atunci când este înclinat în sus (standard la modelele cu tiller; disponibile optional si pentru modelele cu comenzi la distanță)
Cutia de viteze Command Thrust (CT).
Elice cu patru pale cu tracțiune mare
Power tilt și pornire electrică ca dotari standard
Performanță lină, silențioasă
Control precis al vitezei.

Sursa articolului: mercurymarine.com.

Adauga un comentariu