Sistemul de monitorizare al bateriei Victron SmartShunt

Sistemul de monitorizare al bateriei Victron SmartShunt

Victron SmartShunt este un sistem de monitorizare puternic al bateriei cu Bluetooth. Poate fi instalat discret, în culise – îar datele de pe dispozitiv vor fi transmise în direct către telefonul mobil sau laptop prin intermediul aplicației VictronConnect, care este gratuită.

Toate caracteristicile obișnuite sunt afisate – cum ar fi starea de încărcare a bateriei, tensiunea, sarcina curentă, timpul de funcționare – și toate setările programabile de utilizator, împreună cu informații extinse care vă permit să analizați performanța sistemului dumneavoastră.

Victron SmartShunt

Victron SmartShunt poate fi conectat la orice dispozitiv „GX”.

SmartShunt poate fi, de asemenea, conectat la orice dispozitiv din familia GX, inclusiv Color Control GX și noul Cerbo GX folosind un cablu VE.Direct opțional. Acest lucru oferă dispozitivului GX date ale bateriei pentru controlul sistemului – și nu este nevoie să găsiți spațiu pentru un afișaj Victron BMV.

SmartShunt poate face mai mult decât să monitorizeze cuprinzător bancul principal de baterii – în plus, puteți alege:

  • sa monitorizați tensiunea unei a doua baterii – de exemplu, bateria de pornire
  • sau puteți conecta un senzor de temperatură (accesoriu opțional) pentru încărcare compensată cu temperatură
  • sau puteți monitoriza tensiunea de mijloc a bateriei (cablu inclus) pentru a urmări starea de sănătate a bateriei.
Victron SmartShunt

Rețineți că diferența între sistemul de monitorizare Victron SmartShunt și Victron BMV712 este că SmartShunt nu are alarmă vizuală sau sonoră; nici nu are releu programabil.

Toate celelalte comparații cu sistemul de monitorizare BMV se confirma: SmartShunt funcționează în intervalul de la 6,5 ​​VDC până la 70 VDC; consumă mai puțin de un miliamper; și monitorizează o capacitate a bateriei de până la 9999 Ah.

Victron SmartShunt

În pachet sunt incluse două cabluri fuzibile pentru conexiune +ive; și pentru a doua baterie – sau punct de mijloc – monitorizare.

Sistemul de monitorizare pentru baterii Victron SmartShunt este disponibil în trei modele: 500; 1000; și 2000 de amperi.

Sursa articolului: https://www.victronenergy.com.

Adauga un comentariu